Tätä on tullut tehtyä jo moneen kertaan sen jälkeen kun sen Mimmin keittiöstä bongasin, eli täältä. Kiitoksia ohjeesta, nii-in namia :) 

Tällä kertaa tein tämän daijmin makuisena ja laitoin maitoa vähän enemmän. Siinä kun alkuperäinen on ihana lohkeavaa, tämä on ihanan samettista.

IMG_1972-normal.jpg

7 dl maitoa

0,5 dl sokeria

3 rkl kaakaojauhetta

2 tl vaniljasokeria

3/4 dl maissitärkkelystä

1 kananmuna

ripaus suola

- mittaa kaikki ainekset kylminä kattilaan, sekoita kunnes sakenee ja kiehahtaa kuplien

- ota kattila pois levyltä ja jatka sekoittelua niin vanukas jäähtyy nopeammin

- kaada vanukas kulhoon, peitä kelmulla ja laita jääkaappin pariksi tunniksi jähmettymään

IMG_1971-normal.jpg