Tätä on tullut tehtyä jo moneen kertaan sen jälkeen kun sen Mimmin keittiöstä bongasin, eli täältä. Kiitoksia ohjeesta, nii-in namia :)
Tällä kertaa tein tämän daijmin makuisena ja laitoin maitoa vähän enemmän. Siinä kun alkuperäinen on ihana lohkeavaa, tämä on ihanan samettista.
7 dl maitoa
0,5 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
3/4 dl maissitärkkelystä
1 kananmuna
ripaus suola
- mittaa kaikki ainekset kylminä kattilaan, sekoita kunnes sakenee ja kiehahtaa kuplien
- ota kattila pois levyltä ja jatka sekoittelua niin vanukas jäähtyy nopeammin
- kaada vanukas kulhoon, peitä kelmulla ja laita jääkaappin pariksi tunniksi jähmettymään
Kommentit