Yhden taukokierroksen jälkeen on taas erittäin mukavaa ja jännittävää osallistua Salainen Leivontaystävä -kierrokselle! Tänään posti toi lappusen ja mitä lappusella sai, sen esittelen tässä :)  Marraskuun teemana on Pienet lahjat.

Olen melko pahan vatsataudin kourissa ja jo paketista ensimmäisenä paljastunut kortti sai ison hymyn huulille, ylläri todella tähän sohvalla makaamiseen:

muumikortti-normal.jpg

Ja tällaista sieltä löytyi:

sly-paketti-normal.jpg

- hillo-marmelaadisokeri (en ole muuten koskaan käyttänyt!)

- sitruunahappo (jihuu, päästään lasten kanssa testaamaan!)

- oreganoa (kulutus tavaraa meillä!)

- kanelitanko, tähtianis ja mantelit (kunhan toivun, käyttöön menevät! tähtianis on tuttu mutta vähemmän meillä käytetty tuote)

- Taffelin pähkinä-hedelmäsekoitus (hyvää oli, kiitos :D Sopivan kokoinen,näitä on joskus tullut ostettuakin)

- nätti, pieni lasipurkki (mä niin rakastan näitä!)

Entäpä ohjeet.. Pikkuleivät purkissa, manteli-luumumarmeladi, viskillä maustettu sitrusmarmeladi, paholaisen hillo ja muovailuvaha. Kun luin ne läpi, eka ajatus oli, että täydelliset! Oikeesti, en ole koskaan tehnyt paholaisenhilloa itse, vaikka se niin hyvää onkin. Jos paranen viikonloppuun mennessä, menen muutaman kaverin kanssa iltaa istumaan hyvän ruuan merkeissä ja päätinkin tehdä emännälle tuliaiseksi tätä. En myöskään ole näitä pikkuleipä ainekset purkissa -juttuja tehnyt, vaikka tarkoitus on ollut moneen kertaan. Jotenkin vain sopiva ohje puuttunut. Molemmat marmeladitkin "maistuvat" tosi hyville, kokeiluun menevät. Ja muovailuvaha... sitä me tehdään hoitolasten kanssa heti, kun kerkeämme! Sen ohje oli aivan piste iin päälle :)

Suuri kiitos salainen ystäväni! Eräs hoitolapseni kertoi muutama päivä sitten, että tontut liikkuvat jo. Ehkä, mutta nyt uskon, että meidän ikkunoiden takana on kyllä liikkunut joku muu kuin tonttu -niin oli osuva paketti ohjeineen!