Yksin kotona tuossa jokin aika sitten ja ei sitten mitään ruokaa. Ei kun pitsan tekoon :)  Tässä gluteeniton ohje, jolla tulee rapeapohjainen mutta mehevän maistuva pizza. Bon apetit!

IMG_2629-normal.jpg

2, 5 dl gluteenitonta jauheoseosta

1 pss kuivahiivaa

1 dl vettä

1 tl leivinjauhetta

ripaus ruususuola

0,5 tl psylliumia

1 rkl oliiviöljyä

Lämmitä vesi ja liota hiiva ja psyllium siihen, anna nousta hetki (mä en muista ikinä..). Lisää jauhot ja muut ainekset ja sekoita sopivaksi. Itse lisään takinaan aina ripauksen basilikaa. Painele taikina uunipellille, annoksesta tulee melkein pellillinen. Sitten vaan täytteet päälle. Itse löysin kaapista tällä kertaa jauhelihaa, ananasta, tonnikalaa, fetaa, tomaattia ja paljon juustoraastetta.

- paistetaan 225asteessa 10minuuttia