Taas mennä vilahti kolme sly-kuukautta ohi tuosta noin vaan :) Eilen sain kierroksen viimeisen paketin teemalla Makeaton kuukausi. Pientä probleemaa oli paketin saamisessa.. pari oli lähettänyt sen SmartPostina mutta postiimme se sitten päätyi ja parini lähetti lähetyskoodin, jolla paketin kävin noutamassa. Anteeksi parini, syy oli blondin :D mulla vaihtui puhelinnumero joulukuussa ja enpäs ollut huomannut sitä emolle ilmoittaa :( Ei kulje ilmoitukset vanhalla numerolla mutta onneksi kaikki päättyi hyvin :) 

Mitäs sieltä paketista sitten paljastuikaan:

IMG_2099-normal.jpg

- valkosipuli ruissipsejä (nää on niiin hyviä :D)

- tuc -suolakeksejä (paras maku!)

- manteleita (en ole koskaan ostanut juuri näitä mutta jatkossa ostan. Tosi hyviä *syöty jo*)

- ananaspurkki (perussafkaa :))

- pursotinpussisetti (kiitos, nämä olikin multa loppu!)

Ja reseptit olivat huikeita:

pienet juustopiiraat(pekoni-paprika-tuorejuusti -täyte), illanistujainen (suolakeksi-rasva-kerma -pohja), täytetyt ruissipsit (vähän erilaiset täytteet kuin itsellä) ja Sweet chili kana-piirakka (tässä käytetty paholaisen hilloa!). Kiitos näistä! Kokeiluun menevät kaikki.

Kukas näitä paketteja on minulle lähettänyt? Kirjeessä kerrottiin, että yksi resepti on vihje blogiin. Hmm, joten eipä muuta kuin lukemaan kirjainkerrallaan :D Vikana kasassa oli tämä:

20140122_215555-normal.jpg 

Tämä johdatti mut tänne http://taikataikinat.blogspot.fi/ ja sieltä löytyi näitä saamiani reseptejä. Kiitos!! Paketit ovat olleet toinen toistaan miellyttävämpiä. Joulukalenteri oli aivan huippu :) Paholaisenhilloa olen tehnyt jo toisenkin satsin ja reseptiä jakanut monelle. Kunhan kerkeän, postaan muutaman leipomuksen lähettämistäsi resepteistä.

Mukavaa ja maistuvaa talven jatkoa sinulle!!