Koriksen puffaan suolaiseksi leivoin tämän piirakan. Annos oli juuri sopiva normaali pyöreään piirakkavuokaan. Makukin oli täysin kohdallaan, mitään en olisi muuttanut. Juustoa olisi voinut laittaa ehkä hieman vähemmän ;) maku oli hyvä mutta ulkonäön puolesta..



pohja:
100 gr voita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
- nypi pehmeä voi ja jauhot sekaisin
- lisää kananmuna, sekoita tasaiseksi ja laita jääkaappiin hieman kovettumaan (helpompi levittää vuokaan)

täyte:
1 parsakaali
2 tomaattia
100 gr vuohenjuustoa
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl yrttimaustetta
ripaus valkopippuria
- keitä parsakaalia hieman kypsemmäksi, viipaloi tomaatit ja vuohenjuusto
- levitä pohjataikina vuuan pohjalle ja reunoille 
- lisää sitten parsat, tomaatit ja vuohenjuusto
- sekoita kerma, kananmunat ja mausteet ja kaada vuokaan
- ripottele pinnalle juustoraastetta
- paistetaan 175asteessa 40minuuttia

Koostumus oli todella hyvä, pysyi hyvin kasassa leikatessa.


Poikasen ottama kuva viimeisestä palasesta :)