Tänään tuli postista tekstari saapuneesta paketista. En ole tilannut mitään, joten ihmettelin ...postiinkaan en millään kerkeä, joten ajattelin jättää käynnin huomiselle. Sitten tulikin emolta tekstari ja lähetyskoodi sly-paketista. Sly-paketti! Kyllä muuten kerkesin sittenkin lähteä postiin :DD Kierroshan alkaisi vasta joulukuussa mutta Itellan lakon uhan takia kierroksen emo antoi luvan lähettää paketteja jo aikaisemmin. Lupa tuli eilen ja mun paketti tänään :)) 

Ja millainen paketti sieltä tulikaan. Olen 110% jouluihminen, samanlaiseksi tunnustautui parinikin. Katsokaa, ihmiset -se on joulukalenteri!

20131128_210026-normal.jpg

On isoa pientä, kovaa pehmoista, pitkää pätkää, painavaa kevyttä, porokuvia, kultaa....... Ihana! Muuta en tässä vaiheessa vielä osaa sanoa :) 

Kiitos parini, menin aika sanattomaksi!! Ihan 100%:sti en voi luvata, että pystyn joka päivä postata avatun paketin, koska olen puhelimeni varassa ja vain harvoin saan poikien koneita lainaan. Mutta yritän ja lähetän kyllä äänettömän kiitoksen joka päivä jonnekin päin Suomea :))

(mulla on joulukalenteri :) )