Lauantaina nautiskelimme hyvästä ruuasta Sikke -ruokaa rakkaudella ohjelman ohjeita lainaten. Ruoka oli hyvää ja nälkä kova, joten unohdin vallan kuvata annoksen :/


Ostimme maustamattomia broilerin rintapaloja, joihin pintaan ripoteltiin suolaa ja hierottiin keltasista currutahnaa. Annetaan maustua ja paistetaan 200asteessa 45-60minuuttia.

Kesäkurpitsapaistos

Jos pidät kesäkurpitsasta ja juustosta, tästä et voi olla pitämättä. Aivan ihanaa. Käytimme jauhettua parmesaania ja se veti kyllä aika "kasaksi" paiston aikana. Eli seuraavalla kerralla raastamme itse parmesanin. Broilerin kypsennyksen loppupuolella paistos uuniin ja ovat valmiina samaan aikaan.

Kypsennysten aikana kerkeää hyvin tehdä lisäkkeeksi vihersalaatin, jossa tällä kertaa käytimme kolmea eri salaattia, rucolaa, basilikaa, tomaattia, kurkkua, ananasta. Lautaselle oman mielen mukaan aurinkokuivattuja tomaatteja kuivattuna, pinjansiemeniä jne.

Kun pääruoka oli valmista, laitoin uuniin kypsymään jälkiuruuan, eli
sitruunapuddingin.
Ihanan sitruunaista, ei liian makeaa eikä vanukasmaista. Muutama koristeellinen kermavaahtokukkanen päälle kruunaisi annoksen mutta jätimme kermavaahdon tällä kertaa väliin. Teimme Siken ohjeen puolikkaana ja siitä tuli viisi noin 1,5 desin kokoista annosvuokaa. Pienissä vuoissa annokset kypsyivät alle puolessa tunnissa.