Pahoittelen, että postaus tulee vasta nyt :/

Hih. Tulin muutama päivä sitten hammaslääkäristä ja haistoin meillä vieraan miehen tuoksun :D Asun siis kahden vielä kotona asuvan poikani kanssa, joista toinen täysikäinen. Ajattelin hänen vaihtaneen tuoksua ja huutelin monta asiaa putkeen huoneensa suuntaan. Ei vastausta mutta pikkuveljensä kävi ilmoittamassa, ettei ole näkynyt. Ihmettelin sitä tuoksua ja selvisi, että joku mies oli tuonut ison paketin! Herrjee, Salainen Paketti tuotiin kotiin hyvälle tuoksuvan miehen toimesta :)))))) 

(joo, kipeänä kuvattu, nyt näen tuloksen ...miten voi osua noin vinoon zuumaus :D)

IMG_4469.jpg

Paketista kaiken punaisen käären sisältä löytyi:

- kaurahiutaleita (Viljatuotteen! Vaikka tykkäänkin hoitolapsistani ja haluan heillekin tarjota aina parasta, niin nämä hiutaleet omin itsekkäästi vain mulle :) )

- kaurajauhoja (Viljatuotteen <3)

- luumumarmeladia tuubissa (jes, tätä tuubituotetta on tehnytkin mieli kokeilla mutta jäänyt ja jäänyt)

- 2 levyä erilaista tummaa suklaata (toinen on syömättä :D Kiitos.)

- glukoosisiirappia (yllättäen usien tarvitaan)

- piparirullia (apua, nämäkin uusi tuttavuus ja söimme ne poikien kanssa illalla "tuosta noin vaan" :) Hyviä, todella hyviä olivat! )

ja tämä:

IMG_4470.jpg

Servettejä, kynttilä, tulitikut ja koriste kauniissa paketissa. Kynttilä palaa jo ja ihana koristekin on päässyt esille. Kiitos!

Reseptejä oli Piparinmakuiselle mudcakelle, Piimäpannacotalle, suklaiselle Fudge-kakulle ja koville Kermakaramelleille. Kaikki menee kokeiluun, kunhan kerkeen ja paranen. Tuo Piparinmakuinen mudcake onkin hyppinyt silmille monesta suunnasta, joten se menee ensi viikoilla testiin kerhomme pikkujouluun.

Riittääkö kiitos? Kiitos! Ihana paketti, kaikkea hyvää, tarpeellista ja kaunista. 

Mukana myös kuvassa (huonosti) näkyvä kortti, jossa piparkakku ja teksti "On joulussa piparin tuoksua, lämpöä, taikaa. On joulussa hitunen mennyttä aikaa". 

Maukasta ja mukavaa joulua sinulle salainen parini!