Kolmen ainesosan itsetehtyä jäätelöä on tullut tehtyä monet kerrat eri maustein. Tällä kertaa ihan vain vkl:n iltaan herkuksi kahdella eri maulla. Tähän jäätelöön et tarvitse jäätelökonetta, silti maku on mitä jäätelömäisin. Eikä tarvitse sekoitella pakastuksen aikana!

20150606_221947.jpg

5 dl flora vispiä

1 prk kondensoitua maitoa

0,5 dl glukoosisiirappia

- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja glukoosisiirappi, sekoita. Olen tehnyt myös niin, että kaikki kulhoon ja vaahdotus. Molempi parempi.

- Lisää haluamaasi makua tässä vaiheessa. Minä laitoin tällä kertaa toiseen osaan valkosuklaa-sitruunasuklaata ja toiseen osaan kaurakeksin paloja ja suklaarouhetta.

- Pakasta vähintään neljä tuntia. Anna pehmentyä hiukan ennen tarjoilua.

20150606_221714.jpg

20150607_103148.jpg