Kolmen ainesosan itsetehtyä jäätelöä on tullut tehtyä monet kerrat eri maustein. Tällä kertaa ihan vain vkl:n iltaan herkuksi kahdella eri maulla. Tähän jäätelöön et tarvitse jäätelökonetta, silti maku on mitä jäätelömäisin. Eikä tarvitse sekoitella pakastuksen aikana!
5 dl flora vispiä
1 prk kondensoitua maitoa
0,5 dl glukoosisiirappia
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja glukoosisiirappi, sekoita. Olen tehnyt myös niin, että kaikki kulhoon ja vaahdotus. Molempi parempi.
- Lisää haluamaasi makua tässä vaiheessa. Minä laitoin tällä kertaa toiseen osaan valkosuklaa-sitruunasuklaata ja toiseen osaan kaurakeksin paloja ja suklaarouhetta.
- Pakasta vähintään neljä tuntia. Anna pehmentyä hiukan ennen tarjoilua.
Kommentit