Kameraa tyhjätessä tui eteen kuvaa meidän itsenäisyyspäivän ateristamme: possua, paholaisenhilloa (vai miksi tätä pitäisi kutsua, jos nimi on patentoitu..), herne-maissi-paprikaa ja bataattitikkuja. Suosimme selkeitä linjoja ja itse en välitä kastikkeista vaan herkullinen ruoka syntyy myös ilman kermaisia liemiä. Hyviähän nekin on, tottakai!, mutta jos ei sellaista ole en sellaista kaipaakaan. Paholaisenhillo sopi todella, todella hyvin tähän annokseen.

IMG_1966-normal.jpg

Olen allerginen perunalle kuten myös nuorin lapseni, muutkaan eivät sitä niin rakasta, joten tässäkään ruuassa sitä ei ollut. Sen sijaan teimme bataattitikkuja uunissa. Eli paloitellaan bataatit ja levitetään ne uunipellille. Päälle (oliivi)öljyä, suolaa ja hiven pippuria. Nam! Bataatti parhaassa muodossa ja meillä tosi suosittua.

IMG_1967-normal.jpg