Tämä paketti on siis saapunut jo heinäkuun puolessa välissä mutta ensin kaatui Vuodatus ja sitten mun kone :) Nyt on uusi tietokone käytössä mutta en millään keksi, miten saan kuvan puhelimesta siirrettyä tähän. Lisään kuvan, kunhan apujoukkoja saapuu kotiin :)  (ja tää on kolmas kirjoitus, eli ei ihan toimi Vuodatus vieläkään. Kuviakin sopii kuvakansioon näemmä vain yksi..)
----

Kirjoitettu paketin saavuttua:
 Aamulla juuri, kun mies oli lähdössä töihin, ovikello soi –tuttu postimieshän siellä piteli suurta laatikkoa käsissään :) Tämän sly –kierroksen paketit ovat kaikki tulleet ihanasti kotiovelle asti! Oli todella kierroksen viimeinen paketti. Aina nämä ringit hujahtavat niin nopeasti ohi. Vikan paketin teemana oli Yllätysvieraat.
Parilleni oli mielessä kesän perinteinen mansikkakakku ja paketissa olikin kakkuun liittyviä
juttuja:


-      liivatelehtiä (aina tarvitaan!)
-      nonparelleja (niitäkin. me ollaan muutenkin vissiin nomppiksien suurkuluttajaperhe..)
-      mantelilastuja (myös niitä kuluu)
-      vaniljakreemiä (suosikkini! tänään käytinkin mansikkapiirakkaan tuota)
- dajmin makuisia FaniaPala-keksejä (eipä oltu ennen maistettukaan. Kiitos, hyviä olivat!)
-      kakkusaha (tulipa oikeaan aikaan! jokin aika sitten sahasin omastani ”kielen” poikki :D)
-      kakkupapereita (ne tuntuukin olevan aina loppu)
-      Maailman ihanimmat leivonnaiset –kirja. (minulla on tuo kirja mutta eräs tuttu on kopsannut siitä jo muutaman ohjeen, joten ajattelin antaa kirjan hänelle ja pitää itselläni tämän sly –paketista saamani. Sopinee varmaan parillenikin :) )

Lisäksi oli ohje Nopeisiin viinereihin. Tänään piti niitä leipoa mutta hiiva ei sit ollutkaan… Kokeillaan toisella kerralla!

Näiden mukavien pakettien lähettäjäksi paljastui Kirsi Tekila’s Bakerystä. Kaunis kiitos Kirsille menneestä kierroksesta ja makoisaa kesän loppua!