Sly19-kierroksen ekasta paketista sain ohjeet Täytettyihin ruisnappeihin ja Leipäjuusto-lohialkupaloihin. Molempia nautiskeltiin jo jokin aika sitten illalla telkkarin ääressä. Todellakin nautiskeltiin, olivat niin herkullisia molemmat! Tein osan kirjolohifileellä, osan saunapalvikinkulla. Itse en tosin syö kinkkua, mutta muut kehuivat :) Ensi kerralla käytän maustettuja tuorejuustoja, sopivat varmasti.
Valitettavasti huomasin, että juustojen kuva onkin toisessa kamerassa, joka on asuntovaunussa, joka on miehen duunin pihassa tällä hetkellä. Lisään sen kuvan myöhemmin.

Tässä kaverukset:


Täytetyt ruisnapit

ruisnappeja
200 gr maustamatonta tuorejuustoa
1 sipuli
2 tl rosepipuria rouhittuna
0,5 persiljanipusta
kylmäsavustettua kirjolohifilettä/
paahtopaistia
  • pilko sipuli, silppua persilja ja murenna rosepippuri
  • pilko paahtopaisti/kala
  • sekoita ainekset yhteen ja nostele ruisnappien päälle (ruisnapit sain sly-pariltani)
  • koristele persiljalla ja tarjoile
Kalatäyte:

 
Kinkkutäyte:


Leipäjuusto-lohialkupalat
 
300 gr leipäjuustoa
1 rkl sitruunapestoa
150 gr kylmäsavulohta
tilliä/rucolaa
  • leikkaa leipäjuusto palasiksi
  • levitä päälle ohut kerros sitruunapestoa (sain sly-pariltani vihreää pestoa. Käytin sen mutta lisäsin siihen hieman sitruunamehua. Oli hyvää!)
  • asettele lohiviipaleet juustojen päälle ja koristele tillillä/rucolalla (laitoin rucolaa, sopi tosi hyivn juuston kanssa)