Sadepäivä, tekemistä vaikka millä mitalla mutta mitään ei huvita tehdä. Herkkuja, nameja, makeaa tekee mieli. Korvapuustia tehnyt mieli jo pitkään, joten jostain se tui, pling, tänään leivotaan korvapuusteja ihan omaksi iloksi! Tätä ohjetta en olekaan aiemmin julkaissut, alkuperältään jostain muutettuna omalla twistillä. Parhaat glut. korvapuustit mitä itse olen tehnyt ja maistuvat "oikeille" :) 

IMG_6178.jpg

2, 5 dl maitoa

50 gr voita

1,5 tl psylliumia

25 gr hiivaa (laitoin pussillisen kuivahiivaa)

0,5 dl sokeria

0,5 tl suolaa

1 tl kaardemummaa

1 kananmuna

5-6 dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin tässä Semperin Fin-mixiä)

- Lämmitä maito, sulata voi ja sekoita keskenään. 

- Murenna hiiva (tai lisää kuivahiiva jauhoihin) ja annostele psylliym maitoon, sekoita huolellisesti ja anna turvota viisi minuuttia

- Lisää sokeria, suola, kaardemumma, muna ja osa jauhoista, sekoita ja jatka sitten kädellä vaivaten. Lisää jauhoja niin, että lopulta taikina ei tartu käteen, on kimmoisaa ja helppo käsitellä

IMG_6171.jpg

- Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy, levitä pehmeää voita, kanelia ja sokeria. Rullaa ja paloittele "korvapuusteiksi".

IMG_6172.jpg

- Paistetaan 225asteessa 12minuuttia

IMG_6181.jpg

IMG_6176.jpg