Tein tämän piirakan viikko sitten perjantai-iltana, kun lapsemme olivat lennelleet toisille vanhemmilleen ja jäimme mieheni kanssa kahden katsomaan Voice of Finlandia. Toodella herkullista! Eikä paljon jäänyt seuraavalle päivälle ;)
Gluteeniton piiraspohja
1 dl perunahiutaleita (sly-paketista)
2 dl gl. jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
100 gr voita pehmeänä
1 dl kylmää vettä (slyni, tuossa taitaa olla virhe?)
- sekoita kuivat aineet keskenään
- nypi pehmeä rasva joukkoon
- lisää kylmää vettä ja sekoita nopeasti ja levitä vuokaan
Feta-parsakaalitäyte
200 gr parsakaalia
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
100 gr fetaa
2 dl kermaaa
1 muna
2 dl juustoraastetta
mustapippuria
yrttejä (laitoin sly-paketista saamaani mausteseosta)
paprikamaustetta
- keitä parsakaalin kukintoja muutama minuutti (laitoin noijn viideksi minuutiksi höystymään)
- paloittele feta, halkaise tomaatit, levitä ne pohjan päälle
- sekoita kerma, muna ja mausteet
- kaada täyte pohjalle, lisää juustoraaste
- paistetaan 225asteessa noin 30 minuuttia
Kommentit