Eilen nappasin kaupasta käsiini uuden ruokaPirkka -lehden. Tänään päikkäriaikaan sitä tutkailin ja samantien kaurapuuron tekoon :) Tähän voi hyvin käyttää tähteeksi jäänyttä puuroa tai keittää tarkoituksella isomman satsin. Ohjeessa sanotaan, että kaurapuuroa tarvitaan 2 dl. Vitsit, mä teen usein rieskoja tms ja on tykätty kyllä kaikista. Mutta nyt löytyi se lemppari! Tämä oli just sitä, mitä on tietämättään etsinyt, tooodella hyvää. Jauhoja ja puuroa vaihtamalla, saa eri makuja. Ohrasta ajattelin kokeilla seuraavaksi.



2 dl vettä
1 dl kaurahiutaleita
1 dl piimää
1 muna 
0,5 tl suolaa
2,5 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

- kiehauta vesi, lisää kaurahiutaleet ja keitä puuro kypsäksi TAI käytä valmista puuroa
- sekoita jäähtyneeseen puuroon piimä, muna ja suola
- yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita ne nopeasti taikinaan
- levitä jauhotetuin käsin leivinpaperille. Minä tein yhden ison ja se oli juuri pellin kokoinen. Pistele.
- paistetaan 250asteessa 15minuuttia