Tätä on pitänyt kokeilla jo pitkään mutta vasta eilen oli se hetki. Eli pitsa, jonka pohja tehty vain kananmunasta.

Tykkään kyllä kananmunan mausta mutta silti mietitytti, onko tämä 'pitsatäytteet munakkaalla'. Ei ollut! Pohja oli hyvää ja miellyttävää syödä. Laitoin kyllä reilusti basilikaa saadakseni pitsamaisuuttaa lisää. Maistui pitsalle "jännällä" pohjalla, teen toistekin. On muuten melkoisen täyttävää ;) 

20150221_195110.jpg

Tarvitset:

5 kananmunaa

ripaus suolaa

(basilikaa)

Erottele valkuaiset ja keltuaiset omiin kulhoihin. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää keltuaistenen joukkoon suola (ja basilika) ja sekoita tasaiseksi, kaada varovasti valkuaisvaahtoon. Kaada uunipellille ja paista 200asteessa 10minuuttia. 

HUOM! "Taikinaa" on paljon :) 

Sitten lisä haluamasi täytteet ja paista vielä noin vartti.

20150221_195415.jpg

20150221_195916.jpg