Salainen Leivontaystävä -kierros taputeltu loppuun jälleen kerran. Hain paketin jo edellispäivänä mutta meiltä katkes eilen nettiyhteys, en saanut postattua aiemmin. Miksei Vuodatus tee jo mobiilipäivitystä, murr. 

Kierroksen teema oli "Kevättä rinnassa" ja hei, katsokaa tätä pakettia!:

IMG_2445-normal.jpg

Sisältä paljastui tällaista:

IMG_2440-normal.jpg

 

- suklaamunia (hyviä olivat :D)

- tummaa leivontasuklaata (kulutustavaraa..)

- rusinoita (nekin, mutta säästetään parin toiveesta simaan)

- confetteja (nää on kivoja ja näit käytämme hoidokkien kanssa seuraavaksi. Ne kun laittavat tällaiset aina yksitellen koristeeksi, koska ovat niin "pyöreitä ja kauniita" :))

- marsipaania (ihanan pääsiäisen keltaista, käyttöön menee)

- glut. kaurakeksejä (tänks!kakkuun..)

- mangoviipaleita (kakkuun..)

- ruohosipulia (jonkun puodin omatuote? Kiitos! Meillä kuluu paljon ruohosipulia, se on yks mun suolankorvaajista)

- inkivääriä (kakkuun..)

- liivatelehtiä (näitä kuluu :D)

- muffinssivuokia (nättejä! kiitos)

- muotti (oih voih, suloinen. Tällä teemme heti ensi viikolla!)

 

Reseptit pääsiäispikkuleipiin, keväiseen juustokakkuun ja pääsiäiskakkuun. Pikkuleipiä leivomme hoidokkieni kanssa ensi viikolla, ihan helppo ohje, jonka voivat lähes itse tehdä. Toinen kakuista valmistuu pääsiäisen aikana :) 

Parini oli laittanut jokaiseen pakettiin muffinivuokia. Ihana ja kantava idea! Ekassa pieniä, toisessa isoja ja nyt nämä keskikokoiset. 

Ja kukas se salaiseksi parikseni paljastuikaan? Dadadadadaa... Niina Humbuugi-blogista! Olin joskus  itse Niinalle parina ja on tuttu, paljon vierailtu blogi siitä asti :) Niina itseasiassa perusti bloginsa silloin :)) Kiitos Niina, kiitos! Toinen toistaan ihanempia, ajatuksella koottuja paketteja. Ihania reseptejä, joita tulen kokeilemaan kierroksen päätyttyäkin -kaikkea kun ei millään kerkeä kierroksen aikana. Gluteenittomuus, siitä kiitos, sain todella monia hyviä ohjeita.

Maukasta pääsiäistä ja kevään jatkoa teidän perheelle!