Vihdoinkin kuva tästä'paketista. Paketissa olleita ohjeita on tullut muutamia kokeiltua -päivittelen niitä tässä ajan kuluessa.
 
---------------------------------------------

Olen noutanut paketin jo muutama päivä sitten. Koin ison ja vaikean elämänmuutoksen äkillisen avoeron myötä ja jouduin muuttamaan, joten postaus  on jäänyt. Kameraa ei ole ja puhelin johto on jossain useissa muuttolaatikoissa, joten kuva tulee myöhemmin :( Pahoittelut siitä.
 
15012013950-normal.jpg

---- 

Kuukauden aiheena oli Tuoretta pullaa, lämmintä leipää. Pakettini sisälsi täydelliset ainekset noihin!

- iso pkt kuivahiivaa (sitä kuluu aina ja varsinkin pulliin ja leipiin)
- iso pkt raesokeria (kuluvaa tavaraa sekin)
- pss kaljamaltaita (niitä tulee käytettyä vähemmän -pussi:n takana ohje leipään, jota täytyy kyllä kokeilla)
- prk siirappia (se olikin sopivasti loppunut!)
- tacomaustepussi (tätä miellä kuluu ja tätä tarvittiin yhteen ohjeeseen, jota aion kokeilla tänään)
- pss kanelia ja kardemummaa (perusjuttuja leivontaan, joita tarvitaan aina)

sekä synttäripaketti, jonka saa avata vasta oikeana päivänä. Pöh :) Olen erittäin huono näissä odotteluissa mutta toistaiseksi olen onnistunut vain hipelöimään pussia :)) 

Mukana jälleen kasa mielenkiintoisia ohjeita: ruis-karpalosämpylät, pestopuustit, saaristolaisleipä, appelsiini-pullapatonki, focaccia, kukkaleipä, mustikkapiirakka, pullataikina, pizzakierteet ja hampurilaissämpylät. 
 
Parini paljastuskin löytyy sieltä synttärilahjasta, joten sitäkin pitää vielä odotella. Hmm. Olkoon parini, kuka on mutta hän on ainakin paneutunut kierrokseen täysin sydämin. Paketit ovat olleet mitä parhaimpia ja ohjeet ...vau, niitä on ollut mielettömästi ja kaikki sellaisia, että kokeilen jossain vaiheessa! Kiitos suuri sinulle slyni!! Leivontatäyteistä talvea sinullekin.

Uusi Salainen Leivontaystävä -kierros ilmoittautuminen on meneillään vielä pari päivää. En mistään hinnasta haluaisi jäädä pois mutta silti mietin nyt vielä hetken, lähdenkö mukaan. Lähtekäähän ainakin te kaikki muut!