Yritän ylläpitää gluteenitonta ruokavalioo edes leivän osalta ja tällaisillä herkuilla mitä tämäkin hirssiteeleipä on, se onnistuu melko hyvin. Jos pitää hirssin mausta, tämä suorastaan hukkuu suuhun. Kuvassa näyttää raa'alta mutta ei ole sitä :) Tätäkin meillä syö muutkin -noh, junnulle ei olla kerrottu mistä jauhoista on tehty ...jos tietäisi, ei söisi ;) 

 

IMG_1366-normal.jpg

6 dl vettä

4 dl hirssihiutaleita

4 dl hirssijauhoja

0,5 tl suolaa

2 tl etikkaa

3 rkl sokeria

2 tl leivinjauhetta

- sekoita kuivat aineet yhteeen, yhdistä nesteet ja lopulta yhdistä kaikki. Taikinasta tulee löysähkö!

- kohota taikinaa 15minuuttia, sekoita ja kaada uunipellille

- paistetaan 200asteessa noin puoli tuntia

IMG_1367-normal.jpg