Eilen välipalalla (ja iltapalalla) söimme pinaattilättyjä. Yksi halusi mansikkahilloa, toinen ketsuppia, kolmas sokeria, neljäs raejuustoa. Kertokaas, minkä kanssa te nautitte pinaattilättynne? Musta tuntuu, että niiden päälle voi laittaa mitä tahansa :-O Itselleni on jäänyt mieleen melkoisena makuyhdistelmänä erään koulun lempiruoka -pinaattilätyt ja jauhelihakastike.
1 l maitoa
4 kananmunaa
6 dl jauhoja (laitoin yli puolet täysjyvävehnäjauhoja, loput valkoista jauhoa)
2 tl suolaa
300 gr sulaa pakastepinaattia
2 rkl öljyä
- riko munien rakenne kulhossa, lisää maito, sekoita
- lisää suola, öljy, jauhot ja pinaatti
- annan taikinan turvota pieni hetki ennen paistamista
- määrää en osaa sanoa, paljonko tästä tuli -paljon!
Kommentit