Eilen välipalalla (ja iltapalalla) söimme pinaattilättyjä. Yksi halusi mansikkahilloa, toinen ketsuppia, kolmas sokeria, neljäs raejuustoa. Kertokaas, minkä kanssa te nautitte pinaattilättynne? Musta tuntuu, että niiden päälle voi laittaa mitä tahansa :-O Itselleni on jäänyt mieleen melkoisena makuyhdistelmänä erään koulun lempiruoka -pinaattilätyt ja jauhelihakastike.


1 l maitoa

4 kananmunaa

6 dl jauhoja (laitoin yli puolet täysjyvävehnäjauhoja, loput valkoista jauhoa)

2 tl suolaa

300 gr sulaa pakastepinaattia

2 rkl öljyä

  • riko munien rakenne kulhossa, lisää maito, sekoita
  • lisää suola, öljy, jauhot ja pinaatti
  • annan taikinan turvota pieni hetki ennen paistamista
  • määrää en osaa sanoa, paljonko tästä tuli -paljon!