Gluteenittomen munkkien ohjeeksi valitsin tällä kertaa alla olevan. Maku todella hyvä mutta ei aivan sitä, mitä munkilta olisin halunnut. Joten etsintä jatkuu.. Silti voin suositella näitä, maku vähän muromainen mutta silti pehmeä ja herkullinen. Eipä niitä enää ole jäljellä :D

IMG_5023.jpg

1 kananmuna

1 dl sokeria

50 gr voita

0.50 dl maitoa

1 tl psylliymia

4,5 dl esim. Semperin fin mixiä

1 tl kanelia

0.5 tl suolaa

3 tl leivinjauhetta

- Vaahdota muna ja sokeri. Lisää sulatettu rasva, maito ja lopuksi psyllium hyivn sekoittaen, anna turvota viitisen minuuuttia. 

- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin mutta vähän, ettei taikina sitkisty.

-Ota taikinasta ruokalusikalla paloja ja pyörittele niistä käsissä palloja. Tee keskelle peukalolla reiät. 

Mä en saanut tätä tehtyä, joten tein pyöreitä palloja, jotka olin nostattanut ensin.

- Paistetaan 170-180 asteisessa öljyssä.

 

IMG_5024.jpg

 

IMG_5025.jpg