Ehdoton lempparilisäkkeeni minkä tahansa ruuan kanssa on tämä kaalivuoka. Sinne voi laittaa parsa- ja kukkakaalin lisäksi mitä kaapista löytyy. Nam. Mutta tämä on kyllä ruoka, jota ei pitäisi kuvata ollenkaan :D Siksi kuva nyt vain vuoasta. Halusin kuitenkin ohjeen muistiin, vaikka yleensä tuleekin tehtyä tätä vain näppituntumalla.
sipulia
valkosipulia
porkkanaraastetta (oli jäänyt päivällä, monesti pilkon porkkanoita)
ripaus suolaa
- sulata rasva teflonkattilassa, lisää jauhot ja sekoittele hetki, lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen.
- anna seoksen kiehua muutama minuutti
- sekoita joukkoon puolet juustoraasteesta (ja sulatejuusto)
- asettele kaalit uunivuokaan, lisää sipulit ja feta
- kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle loppu juustoraaste
- paistetaan 225 asteessa 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä
- annan vetäytyä rauhassa ennen syömistä!
Kommentit