Olen Buzzador, eli saan testailla erilaisia tuotteita ilmaiseksi. Saan tuotteet kotiini, testaan niitä, jaan tutuilleni, raportoin tuotteesta mielipiteitä, kuvia jne. Tällä kertaa pääsin mukaan Myllyn Paras -vierasvara tuotteiden testiryhmään. Jos kiinnostuit buzzador-toiminnasta, ota yhteyttä vaikka minuun :)

Tällä kertaa tuotteet ostettiin itse, koska ovat pakasteita.


Perheen kesken maistelimme kakkuja puolittamalla palaset. Ruuan jälkiruuaksi puolikkaat palaset olivat juuri sopivan kokoisia. Molemmat kakkuset ovat melko makeita, eli isompi pala olisi voinutkin olla vähän liikaa. Kahvin tai teen kera veikakisin palasen olevan juuri sopivan kokoinen.Myllyn Paras vierasvara -tuoteperheeseen kuuluu tämä Kinuskileivos. Paketissa on neljä palasta. Täytteenä kinuskikreemiä ja apprikoosia, päällä kinuskikreemiä, kinuskirakeita ja kinuskiraitoja. Kinuskileivos oli meidän suosikki. Kinuskikreemi maistui todella hyvälle, apprikoosi tasapainoitti sen makeutta upeasti. Itse en kovin tykkää pakastekakuista mutta tämä ei maistunut sellaiselle ollenkaan! Maku oli pehmeää ja itsetehdyn makuista. Voin suositella.
Toinen Myllyn Paras vierasvara -uutuus on suklaaleivos. Se on täytetty mansikalla ja omenalla, kuorrutus suklaata ja punaisia sokerikuorruteraitoja. Tästä kakkusesta riitti hyvin puolikas palaanen, sillä leivos oli todella makeaa. Suklaa oli melko tummaa. Tässäkin pakkauksessa leivoksia oli 4 kappaletta. Suklaaleivoksen ei kannata antaa sulaa ihan sulaksi asti, parempaa hiukan kohmeisena.On se kyllä kaunis: