Taas vierähti yksi kierros Salaista Leivontaystävää. Vikan paketin hain jo muutama päivä siten mutta tämä viikko on tehokkaasti vietetty junnun kanssa HesaCupissa, joiten päivitys tulee vasta nyt.

IMG_3050-normal.jpg

Siinä! Paketista paljastui siis tummaa kaakaota (kulutustavaraa..), ruokokidesokeria (tämä varsinkin!) sekä kaksi pötköä mantemassaa (pakattu jo mukaan mummolareissulla ;) ). Kiitos parini, kiitos!

Ohjeet gluteenittomaan tiramisuun, juustosarviin, minttufrappeen ja raikkaaseen mansikka-päärynäjuomaan. Kiitos näistäkin :) Gluteenittoman tiramisun teen huomenna mummolassa, jonne huomenna matkaamme ja muutkin ohjeet menevät kokeiluun kyllä.

Paketissa oli myös kirje, joka päättyi sanoihin " Tarkastele jokaisen paketin ohjeita saadaksesi vihjeitä paristasi ". Juu, tehnyt työtät käskettyä, eli tarskastellut ja tutkinut ja tavannut jokaisen sanan ja käännelllyt ja väännellyt reseptikortteja ...ainut mitä en ole tehnyt, on vanha lapsuusajan harrastus, eli salapoliisikirjoituksen selvittäminen sitruunamehulla jasilitysraudalla :) Yhdessä ohjeessa oli tarrana musta kissa -onko se vihje? Äh. Tahtoo kolmen pisteen vihjeen! :)

Kuka lie sitten oletkaan, kiitos kierroksesta! paketit ovat olleet todella mieluisia. Reseptit ovat olleet todella mieluisia. Ja nuo nätiti kortit! Kiitos!