Osallistun Salainen Leivontaystävä, eli SLY 16 kierrokselle.

Aiheena tässä kuussa Makuja täynnä/puutarha. Tänään postitäti toi paketin. Kävi niin hyvin, että olin juuri ulkona nukuttamassa yhtä pientä, kun postitäti pyörili laatikolle. Huikkasi sieltä, että täällä olisi paketti, joka ei sovi laatikkoon -otanko sen vastaan vai viekö postiin. Onneksi osuin paikalle, eikä tarvinnut odottaa iltaan asti, että paketin olisi saanut noutaa postista :)

Tässä pakettini:

 

Paketista löytyi siis

- polentaa (käyttöön heti huomenna!)

- leivinjauhetta (aina tarvetta!)

- Melatin-hilloamisainetta (kauppalistalla juuri!)

- kuivattuja mangoja (nams!!)

- rosmariinin "istutustölkki" (vau, aivan mahtava uutuus minulle, niin kaunis tölkkikin! Mietin, että kasvaakohan vielä vai pitääkö malttaa odottaa kevääseen asti??)

- muffinssikuvioitu muistikirja (ihana!!)

- suuri puukynä (vau -onkohan itsetehty??)

- itsetehty, aiheeseen sopivasti koristeltu kortti, jossa raparperitoscan sekä raparperikierrepullien ohjeet (mä rrakastan itse tehtyjä kortteja :)) Ohjeetkin näytti tosi hyville! Harmittavasti lähdemme tänään moottoripyöräilyn pariin ja palaamme vasta sunnunantaina takaisin kotiin, eli ensi viikkoon menee kokeilut.)

 

KIITOKSIA slyni!!

Olen todella tyytyväinen tähän ensimmäiseen pakettiin :)) Kuin joulua olisi odottanut ...ja taas uudelleen kuukauden kuluttua! Mukavaa syksyä sinullekin leivonnaisten parissa ja muutenkin.