SLY 26 -kierroksen ensimmäisessä paketissa sain tämän ohjeen. Tänään sitten leivoin näitä hoitolapsen 5vee synttäreille, pieniin muffinssivuokiin. Jos käytän gluteenitonta jauhoseosta, käytän Pirkkaa koska se on "luonnollisimman" makuinen. Ja maistuu kaikille :) 

Maku ei ollut kovin kaakaoinen, vaikka käytin tummaa kaakaota. Seuraavaksi ajattelin nesteenä käyttää kahvia, luulen sen sopivan ja tuovan makua enemmän. Nyt käytin maitoa. Montaa muffinssia ei silti jäänyt jäljelle, vaikka luulin saavani näistä osan pakastimeen :)  Ihanan pehmeitä nämä olivat!

20140312_134125-normal.jpg

125 gr voita huoneenlämpöisenä

2 dl sokeria

2 kanamunaa

4,5 dl hienoa, glut. jauhoseosta

2 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

1,5 dl vettä, kylmää vettä tai maitoa

- vatkaa rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten

- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen nesteen kanssa

- paistetaan 225asteessa 10minuuttia

20140312_130702-normal.jpg

20140312_130826-normal.jpg