Vietämme ihmeellistä viikonloppua :-O Lauantaina oli yhden lapsen peli mutta muuten ei ole mitään suunniteltua ohjelmaa. Tällaisia on korkeintaan kaksi vuodessa. Joten illalla teimme hyvää ruokaa, jota nautimme hyvön kuoharin kera,

Toiset söivät paistettuja perunoita lisäksi, minä en syö perunaa. Ahvenet ovat fileitä, jotka on suolattu ja pippuroitu ja paistettu pannulla voissa. Niin herkullisia!


Punajuurilaatikko


700 gr punajuuria
1 sipuli
2,5 dl ruokakermaa
150 gr aurajuustomurusia
0,5 -1 tl mustapippuria
0,5-1  tl suolaa
0,5 tl valkosipulirouhetta
basilikaa (käytimme reilusti tuoretta)
 
- kuori ja suikaloi punajuuri ja sipuli, silppu tuore basilika, laita ne voideltuun uunivuokaan
- lisää puolet aurajuustosta, mausteet ja ruokakerma, loput aurajuustot pinnalle
- paistetaan 175asteessa pari tuntia. 
Punajuuria voisi halutessaan keittää hieman ennen paistamista. Alhaisempi lämpötila ja pidempi haudutusaika tekisivät tästä varmaan vieläkin maukkaamman.

Punajuurilaatikko oli todella maukasta, syömistä ei malttanut lopettaa ollenkaan :D