Sunnuntaiaamun aamupalalla nautiskelimme mieheni kanssa näistä. Ohjeen sain SLY-pariltani tämän kuun paketissa. Nämä olivat hyviä! Maistuivat sopivassa suhteessa pekonille, tomaatille ja juustolle. Sopivia tällaiseen herkutteluaamiaiseen, kun lapset ovat poissa :)
Tein ohjeen puolikkaana, sillä juuri uunista otettuinahan nämä ovat parhaimmillaan. Muffinsseja tuli 6kpl, tein ne amerikan muffinivuokiin.
pohja:
175 gr voita
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja (käytin 3viljan sämpyläjauhoja)
0,5 dl vettä
täyte:
n 150 gr (1 pkt) pekonia
6 kirsikkatomaattia
50 gr mozzarellajuustoa
persiljaa
liemi:
2 dl kermaa
2 munaa
150 gr juustoraastetta
- nypi rasva ja jauhot ryynimäisiksi, lisää neste nopeasti sekoittaen
- jaa taikina muffinsivuokien pohjille ja reunoille
- silppua pekoni ja paista kypsäksi. Ripottele ne taikinpohjien päälle
- puolita kirsikkatomaatit ja laita puolikkaat vuokiin
- paloittele mozzarella ja laita nekin vuokiin
- sekoita liemen ainekste keskenään ja kaada vuokiin
- paistetaan 200asteessa 20minuuttia uunin keskitasolla
Kommentit